Qui som

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample, Òmnium Eixample i el Casal de Joves La Dreixa treballem per arribar a un acord amb l’Ajuntament sobre el futur del Taller Masriera, que des del 2020, és de propietat municipal. Sumem esforços amb entitats i veïnat i impulsem la PLATAFORMA MASRIERA amb l’objectiu de fer del Taller un Ateneu.

Perquè som entitats, veïns i veïnes i centres docents, però sobretot som ciutadans delerosos de veure renéixer aquest espai com a autèntic pol dinamitzador de la vida associativa i cultural del barri, al servei de les activitats populars, de les arts escèniques, de les iniciatives per al jovent i la gent gran i dels projectes que se’n derivin i puguem compartir amb la ciutadania.

Entitats adherides

A

A&M Arquitectes, APDE Associació per la Dona Efectiva, Arquitectes Eixample. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Arts Escèniques Sant CugatAsociación Deportiva, Educativa y de Ocio TeamAssociació Art Barcelona, Associació Ateneu Transformadors, Associació Catalana Perpetuum Mobile, Associació Club Helena, Associació Cultural Gualicho Barcelona, Associació de Veines i Veins de l’Esquerra de l’EixampleAssociació de Veïns i Amics del Passeig de Sant JoanAssociació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’EixampleAssociació Dona-CançóAssociació Iniciativa Pro Infància (IPI)Associació Pro Teatre Talia Olympia, Associacó Casal Corpus Grup De Teatre, Atrium.

C

CAP Roger de Flor, Casal de Barri Transformadors, Casal de Mendoza a Espanya, Casal Joves de La Dreixa, Cavall Fort, Celobert. Arquitectura, Enginyeria I Urbanisme, S.C.C.L., Centre Comarcal Lleidatà, COMSOC – Comunicació Social, CUP Barcelona.

M

Mercat de la Concepció, MIMA Teatre, Museu Frederic Marès, Mutuo Centro de Arte.

P

Per Artem, Petita Companyia Lírica de Barcelona, Plataforma Salvem la Unió Cooperatista Barcelonesa.