Primera visita al Taller Masriera

Plataforma Masriera
Taller Masriera_a vol d'ocell 2019

L’AVV de la Dreta de l’Eixample ha visitat l’antic edifici del Taller Masriera amb la Regidora del Districte, Montserrat Ballarín, i nombrosa representació del Districte: Carme Méndez, Francesc Magrinyà, Jordi Torrades, Joan Ramon Riera, Elisenda Capera i Núria Hernández.

Constatem que les característiques físiques i patrimonials el converteixen en un dels equipaments de barri que tant necessitem i, reiterem que el Taller Masriera és un espai imprescindible per esdevenir un Ateneu per a les entitats i activitats ciutadanes del nostre barri i un Casal de gestió cívica compatible amb la diversitat d’accions culturals; l’existència, en el seu interior, del teatre “Studium” el fa especialment adient per a activitats escèniques i cinematogràfiques.

Es produeix una ocasió única perquè el taller Masriera esdevingui un equipament municipal, per tant, reiterem la necessitat de mantenir el contacte amb la Fundació Pere Relats que és qui n’ostenta la propietat, per tal d’arribar a un acord que respongui favorablement a les necessitats del barri. Entenem que essent la propietat actual una entitat del tercer sector, hi han mil i un objectius compartits amb l’Ajuntament de Barcelona que poden i han de facilitar-ne una solució.

Des de l’AVVDE hem exigit que s’iniciïn els tràmits urbanístics per qualificar d’equipament aquest edifici i proposem, a partir d’ara, la creació d’una Taula amb la participació de les entitats del barri per a fer el seguiment d’aquest important assumpte, on tots i totes les persones interessades puguin aportar les seves idees.

També et pot interessar

Comunicat sobre el Procés Participatiu

Comunicat sobre el Procés Participatiu

El 22 de març de 2023 a la seu del…
1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

Sobre el procés participatiu per a la definició dels usos del Taller…
Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

En aquest vídeo, gravat i muntat per Ricardo Giménez Roig,…
Estigues connectat