Nova projecció del documental 'El Silenci del Temple' el pròxim 21 de febrer al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Plataforma Masriera
silenci-del-temple-fort-pienc

El pròxim dimarts 21 de febrer, a les 19 hores, el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc (Plaça de Fort Pienc, 4) acollirà la projecció del documental El Silenci del Temple. Aquest projecte, produït per Plataforma Masriera amb micromecenatge i amb col·laboració municipal, té la voluntat d’acostar la història del Taller Masriera al veïnat, un dels edificis més emblemàtics alhora que desconeguts de la Dreta de l’Eixample i relatar la seva lluita per convertir-lo en un equipament públic.

A partir de diferents testimonis, experts, veïns i veïnes i membres de la família Masriera, el documental presenta un seguit d’arguments per tal de preservar el patrimoni de l’edifici, sobretot pel que fa al Teatre Studium, l’espai principal dins del Taller Masriera, i que els veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample exigim que es mantingui amb el pla de restauració i programa que tirarà endavant l’Ajuntament.

La projecció del documental comptarà amb la presència de Sònia Abella, la seva directora, guionista i realitzadora, i de Jaume Artigues, el president de l’AVVDE. Aquesta documental s’ha realitzat amb l’equip artístic format per Elisabeth Prandi, Núria Esquerra i Alejandro Castillo.

Us esperem el pròxim 21 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc per reivindicar un futur del Taller Masriera per al barri. 

També et pot interessar

Comunicat sobre el Procés Participatiu

Comunicat sobre el Procés Participatiu

El 22 de març de 2023 a la seu del…
1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

Sobre el procés participatiu per a la definició dels usos del Taller…
Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

En aquest vídeo, gravat i muntat per Ricardo Giménez Roig,…
Estigues connectat