Èxit en la jornada del 17 de desembre, el vermut reivindicatiu organitzat per Plataforma Masriera

Plataforma Masriera
IMG_9332

El passat 17 de desembre el jardí del Taller Masriera es va omplir de música, reivindicacions, divulgació i, sobretot, de veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample. Plataforma Masriera va organitzar amb gran èxit un vermut reivindicatiu per tal d’obrir les portes del Taller al barri i fer conèixer la reivindicació veïnal per aconseguir que l’edifici es pugui convertir en l’Ateneu que tanta falta li fa al nostre barri.

Durant la jornada es van poder recollir enquestes sobre quin ús veuen els veïns a l’edifici. Del total d’enquestats, quan se’ls preguntava què volien trobar al Taller Masriera, 17 van contestar “un bar”, 15 van contestar “un espai d’arts escèniques”, 13 van contestar “un espai d’actuacions musicals”, 12 van contestar “una sala d’actes per a escoles”, 10 van contestar “un espai d’arts plàstiques”, 8 van contestar “un espai per a activitats col·laboratives”, 7 van contestar “un espai d’entitats” i 5 van contestar “un jardí”.

A més, durant tot el matí es va comptar amb música en directe de la mà del grup Down by Law, format per veïns del barri, vermut i aperitiu que van ajuntar a joves i grans en un matí de cohesió veïnal excepcional. Aquí us deixem un recull d’imatges de la jornada.

Fins la pròxima!

També et pot interessar

Comunicat sobre el Procés Participatiu

Comunicat sobre el Procés Participatiu

El 22 de març de 2023 a la seu del…
1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

1a. Sessió Procés Participatiu: decidim els futurs usos del Taller Masriera!

Sobre el procés participatiu per a la definició dels usos del Taller…
Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

Una ullada a l'interior del Taller Masriera!

En aquest vídeo, gravat i muntat per Ricardo Giménez Roig,…
Estigues connectat